Over de veranda

Wij zijn een dynamisch bedrijf op een unieke locatie aan de rand van de stad en het Amsterdamse Bos, goed gastheerschap en een pure keuken. Dat kenmerkt De Veranda. Kwaliteit en creativiteit zijn de sleutelwoorden bij alles wat we doen. Passie voor het horecavak en ervaring zijn daarbij onmisbaar.

Voor het uitnodigende en kosmopolitische interieur van De Veranda tekende HIP Studio, de kunst is van beeldend kunstenaar Chris Tap. Zoals een veranda aan een woning buiten met binnen verbindt, is De Veranda de schakel tussen de hectiek van Amsterdam en de ruimte en het groen van het Amsterdamse Bos.

VERGADEREN

De Veranda is de perfecte locatie voor een goed verzorgde meeting. Praktisch zijn de centrale ligging aan de rand van Amsterdam, de goede bereikbaarheid en de eigen, gratis parkeerplaats. Uniek is de ligging aan de rand van het Amsterdamse Bos: ideaal voor een pauze in de frisse lucht.

Voor vergaderingen, trainingen, presentaties en workshops beschikt De Veranda over meerdere stijlvolle ruimtes, geschikt voor 2 tot 40 personen. De vergaderruimtes kunnen worden uitgerust met alle mogelijke apparatuur.

Ontbijten, koffie met gebak, lunchen, borrelen, dineren, een schaal met broodjes, of een uitgebreid lunchbuffet? Het kan allemaal.